Ezt a meggyes-mákos mousse-t, amit Kriszta készített, mi is bármikor szívesen kipróbálnánk!
Mákmousse meggymártássalHozzám is elért a Sanofi gasztrokihívása, és megkaptam a feladatot, hogy egy olyan karácsonyi receptet készítsek, amelyet a család minden tagja, az is, aki cukorbeteg vagy inzulinrezisztens fogyaszthat. Mivel évek óta olyan recepteket készítek, amellyel e betegséggel/állapottal együtt élők is teljes értékű étkezést folytathatnak, lemondások nélkül, a nehézség számomra inkább az volt, melyik receptet is válasszam a sok kipróbált és bevált közül.Ez a habkönnyű desszert már egyszer szóba került itt az oldalon, sokan kértétek a receptet. Sőt, sokan meg is kóstolták már nálam azóta, és mindenkinek nagyon ízlett, és különösen tetszett a desszert egyszerű de nagyszerűsége. Fogadjátok tehát szeretettel életem ELSŐ s.k. gasztrovideóját (azért nagyrészt inkább maradok még a fotóknál), amelyet erre a játékra készítettem. Hangerőt fel, kattintsatok a Meggyes mákmousse receptjéért a videóra!A stafétát én is továbbadom, a kihívottam: Dávid Kárai, illetve kérlek Titeket is, amennyiben van kedvenc, egészséges, ünnepi recept (nem csak édesség) a tarsolyban, osszátok meg itt egy kommentben. Nem kell hozzá videó vagy fénykép. Segítsünk egymásnak ötletekkel, hiszen hamarosan lehet nekiállni az ünnepi menü tervezésének. #sanofigasztrochallenge #160g #slowcarbdiet #helathyxmas
Közzétette: 160g.hu – 2017. november 20.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: